Huis verkopen

Een bijzonder moment: u besluit uw huis verkopen. Wellicht is dit voor u niets nieuws, of is het juist de eerste keer. Wat voor u ook van toepassing is, Makelaarscentrum ondersteunt u hierbij met deskundig advies en effectieve activiteiten. Al onze acties zijn erop gericht om er voor u het maximale uit te halen. Hoe we dat doen? Heel Simpel. We stellen uw wensen centraal en gebruiken optimaal onze kennis van de lokale woningmarkt. Klik dus snel hier voor een kennismakingsgesprek.

Waarom zou u met één van de makelaars van Makelaarscentrum in zee gaan? Het antwoord op die vraag is makkelijk. Wij kennen de lokale markt op ons duimpje en maken, specifiek voor uw woning, het beste verkoopplan. Zo schakelen we indien nodig een styliste in om uw woning aan te passen aan kritische kopersblikken. Onze fotograaf maakt professionele foto's en we zorgen voor een goed ingemeten plattegrond en een aansprekende verkooptekst van de woning geschreven door een professionele tekstschrijver. Samen met de verkooptekst vormen foto's en plattegrond(en) namelijk de belangrijkste elementen voor een gedegen woningpresentatie.

Vervolgens brengen wij uw woning op de markt. En dat is meer dan simpelweg een 'te koop'-bord in uw tuin plaatsen of een poster achter het raam plakken. Natuurlijk is ook dat noodzakelijk, maar het is niet genoeg. Om uw woning met succes onder de aandacht van zoveel mogelijk potentiële kopers te brengen ondernemen wij de volgende stappen:

 

Uiteraard maken we optimaal gebruik van social media en komt uw woning ook op de eigen website van Makelaarscentrum. Hier krijgt uw huis met een diapresentatie en een uitgebreide omschrijving zelfs een aparte pagina. En vanzelfsprekend verzorgen wij advertenties in diverse media voor u.

No cure no pay

Dát verstaan wij onder een gedegen verkoopplan. En niet te vergeten: wij werken op basis van no cure no pay. Met andere woorden: als wij uw woning niet verkopen, hoeft u ons niets te betalen.

 

Nieuw in de verkoop

Peursumstraat  71 in Zoetermeer

€ 369.000,-

Peursumstraat 71 in Zoetermeer
bekijk woning
Blauwververstraat  12 in Horst aan de Maas

€ 439.000,-

Blauwververstraat 12 in Horst aan de Maas
bekijk woning
Kokkelhof 18 in Den Haag

€ 319.500,-

Kokkelhof 18 in Den Haag
bekijk woning
Alikruiksingel  3 in Den Haag

€ 449.000,-

Alikruiksingel 3 in Den Haag
bekijk woning
Plataanhout  76 in Zoetermeer

€ 369.000,-

Plataanhout 76 in Zoetermeer
bekijk woning
Vrouw Avenweg  182 in Den Haag

€ 375.000,-

Vrouw Avenweg 182 in Den Haag
bekijk woning