Huis verkopen

U heeft de vele 'te koop' borden in uw omgeving vast wel gezien. En ook de media overspoelen u met verhalen over hoe slecht het op de woningmarkt is. Het huizenaanbod is op dit moment groter dan de vraag. En toch zijn er volop kansen om uw huis of appartement met succes te verkopen. Daar heeft u alleen deskundige hulp bij nodig. Onze hulp. Klik dus snel hier voor een kennismakingsgesprek.

Waarom zou u met één van de makelaars van Makelaarscentrum in zee gaan? Het antwoord op die vraag is simpel. Wij kennen de lokale markt op ons duimpje en maken, specifiek voor uw woning, het beste verkoopplan. Zo schakelen we indien nodig een styliste in om uw woning aan te passen aan kritische kopersblikken. Onze fotograaf maakt professionele foto's en we zorgen voor een goed ingemeten plattegrond en een aansprekende verkooptekst voor de woning. Samen met de verkooptekst vormen foto's en plattegrond(en) namelijk de belangrijkste elementen voor een gedegen woningpresentatie.

Vervolgens brengen wij uw woning op de markt. Maar dat is meer dan simpelweg een 'te koop' bord in uw tuin plaatsen of een poster achter het raam plakken. Natuurlijk is ook dat noodzakelijk, maar het is niet genoeg. Om uw woning met succes onder de aandacht van zoveel mogelijk potentiële kopers te brengen ondernemen wij de volgende stappen:

 

Uiteraard maken we optimaal gebruik van Social Media en komt uw woning ook op de eigen website van Makelaarscentrum. Hier krijgt uw huis met een diapresentatie en een uitgebreide omschrijving zelfs een aparte pagina. En vanzelfsprekend verzorgen wij advertenties in verschillende media voor u.

No cure no pay

Dát verstaan wij onder een gedegen verkoopplan. En niet te vergeten: wij werken op basis van no cure no pay. Met andere woorden, als wij uw woning niet verkopen, hoeft u ons niets te betalen.

 

Nieuw in de verkoop

Rosarium 13 in Nootdorp

€ 375.000,-

Rosarium 13 in Nootdorp
bekijk woning
Laurus Melselaan  11 in Den Haag

€ 319.500,-

Laurus Melselaan 11 in Den Haag
bekijk woning
Purperreigerstraat  37 in Den Haag

€ 469.000,-

Purperreigerstraat 37 in Den Haag
bekijk woning
Kadoelerbos  152 in Zoetermeer

€ 136.900,-

Kadoelerbos 152 in Zoetermeer
bekijk woning
B. Thoenplantsoen 3 in s-Gravenhage

€ 329.000,-

B. Thoenplantsoen 3 in s-Gravenhage
bekijk woning
Rozeveldlaan 68 in Wassenaar

€ 250.000,-

Rozeveldlaan 68 in Wassenaar
bekijk woning