Steeg 59 in Sevenum

Omschrijving

Steeg 59 Sevenum – Mogelijkheden te over

Woont u graag vrijstaand, met veel ruimte en privacy om u heen, of heeft u een bedrijf aan huis? Misschien ambieert u wel wonen in combinatie met een bed & breakfast.In alle gevallen bent u bij deze woning aan het juiste adres; het kan hier namelijk allemaal. De woning beschikt over 6 slaapkamers, 2 badkamers, 2 bergingen en een apart bijgebouw met veel gebruiksmogelijkheden. U vindt de woning aan de Steeg 59 in Sevenum.

U zou het van buitenaf misschien niet zeggen; maar deze woning heeft meer mogelijkheden dan u in eerste instantie zou denken. De woning is ruim opgezet en beschikt op de begane grond niet alleen over een apart toilet, keuken en woonkamer, maar ook over een ruime slaapkamer, kleedkamer en badkamer voorzien van bad, douche, toilet en meubel met wastafel en spiegel. Zo is de woning ook geschikt om te bewonen als u wat ouder bent, of geschikt voor een gezinslid die moeite heeft met traplopen. Vanuit de woonkamer heeft u een mooi uitzicht op de straat en de omgeving. Woonkamer is voorzien van een parketvloer en de slaapkamers zijn voorzien van een lichte laminaatvloer. De keuken is modern en beschikt over veel kast- en bergruimte en is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een kookplaat, magnetronoven en afzuigkap. Een gedeelte van de L-vormige opstelling is zwevend geplaatst wat een speels effect geeft. De keuken is afgewerkt met een composiet blad. De slaapkamers op de eerste verdieping zijn allen netjes afgewerkt en stuk voor stuk heerlijk licht dankzij een dakkapel of kantelraam. Achter de knieschotten is extra bergruimte gerealiseerd. De tweede badkamer is modern en voorzien van een hand- en regendouche, wastafel met meubel en spiegel met verlichting en een designradiator. Eventueel is het mogelijk van de eerste etage een appartement te maken zodat dubbele bewoning mogelijk is. De woning beschikt over een bijgebouw van ruim 100m² en een vrijstaande berging van 30,4 m². Aan bergruimte geen gebrek.

Achter de woning staat het bijgebouw. Hier kunt u meerdere auto’s parkeren, maar de ruimte is ook geschikt voor het vestigen van een klein bedrijf, paarden aan huis te houden, hobbyruimte of om te bouwen tot een bed & breakfast. In dat laatste geval is het mogelijk om hiervoor een aparte inrit te realiseren. Achter het bijgebouw bevind zich een ruim perceel met maximale privacy en kilometers vrij uitzicht, ideaal om een zwembad of wellness te situeren.

Wonen aan Steeg 59 is genieten van de rust van buitenaf, terwijl u via de invalsweg richting dorp toch snel bij scholen of winkels bent. Sevenum is een leuk dorp met goede voorzieningen. Veel buurtbewoners zijn in het bezit van een of meerdere paarden. Voor liefhebbers een prachtig gezicht als ze in het weiland staan. De woning ligt centraal ten opzichte van de A67 en A73. Aansluiting op het openbaar vervoer vindt u op 2 en 4 kilometer van uw voordeur. De omgeving leent zich prima voor mooie wandel- en fietstochten langs weilanden en landbouwgrond.

Status:Verkocht
Prijs:€ 398.000,-
Prijssoort: Kosten koper
Postcode:5975 NN
Woonopp:215m²
Inhoud:715m³
Perceel:1797m²
Bouwjaar:1975
Kamers:7
Slaapkamers:6
Verdiepingen:2
bezichtigen

Dave Koster
E: koster@makelaarsc…
T: 0793161666
Makelaarscentrum Zoetermeer
Koraalrood 153
2718 SB Zoetermeer

Beter Bouwadvies

x

Nieuw in de verkoop

Blauwververstraat  12 in Horst aan de Maas

€ 439.000,-

Blauwververstraat 12 in Horst aan de Maas
bekijk woning
Kokkelhof 18 in Den Haag

€ 319.500,-

Kokkelhof 18 in Den Haag
bekijk woning
Alikruiksingel  3 in Den Haag

€ 449.000,-

Alikruiksingel 3 in Den Haag
bekijk woning
Plataanhout  76 in Zoetermeer

€ 369.000,-

Plataanhout 76 in Zoetermeer
bekijk woning
Vrouw Avenweg  182 in Den Haag

€ 375.000,-

Vrouw Avenweg 182 in Den Haag
bekijk woning
Simon Carmiggelthof 228 in Den Haag

€ 339.500,-

Simon Carmiggelthof 228 in Den Haag
bekijk woning