Gouderakstraat 18 in Zoetermeer

Omschrijving

Een huis voor privé én werk

Wonen en werken op één adres biedt veel mogelijkheden. Enerzijds heeft u geen last van files en bent u na het werk snel weer thuis. Anderzijds geeft het de mogelijkheid om tussendoor even naar boven te lopen om wat huishoudelijke klusjes te doen. De riante hoekwoning aan de Gouderakstraat 18 heeft u zowel zakelijk als privé heel wat te bieden. 

De bedrijfsruimte beschikt over een eigen ingang, beslaat de gehele begane grond en kijkt aan de achterzijde uit op de tuin en schuur. De ruimte is voorzien van een vloer van antracietkleurige plavuizen, een systeemplafond met verlichting en klimaatinstallatie en beveiligingscamera’s. Deze mooie ruimte kan dus zonder al te veel ingrepen bijna direct in gebruik worden genomen. 

Het woonhuis heeft aan de zijkant zijn eigen ingang. De eerste verdieping bestaat uit de hal, woonkamer met vloer in houtmotief en een sfeervolle openhaard. De kamer is door middel van schuifdeuren met de aangrenzende woonkeuken verbonden. U kunt dus kiezen voor één grote, of twee gescheiden ruimtes. De keuken mag met recht een woonkeuken worden genoemd. Het keukenblok is L-vormig opgesteld en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Ook beschikt u hier over een ruime inloopkast voor uw complete voorraad levensmiddelen. Uiteraard is er voldoende ruimte voor een flinke eethoek. Twee openslaande deuren geven u toegang tot het ruime terras boven de bedrijfsruimte. Een plek met lekker veel privacy waar u heerlijk kunt zitten en in de zomer kunt genieten van een gezellige BBQ met familie en vrienden. 

De tweede verdieping bestaat uit drie grote slaapkamers, een flinke werkkast, toiletruimte, was/drooghok met aansluiting voor uw witgoedapparatuur en de badkamer. Net als alles in het huis is ook de badkamer aangenaam ruim. Hier vindt u het ligbad, instapdouche, en wastafel. Op de derde verdieping (!) is er nog een studio van 20 m². Deze kan dienstdoen als extra slaapkamer, maar ook als studeer- of hobbykamer worden gebruikt. 

De woning beschikt over een fijne tuin met veel privacy. De tuin is bijna geheel bestraat, afgewisseld met enkele borders met vaste planten en struiken. Er is voldoende ruimte om verschillende zitjes te creëren. Achter in de tuin is een berging voor uw fietsen of tuingereedschap. 

De woning staat in de aantrekkelijke nieuwbouwwijk Oosterheem. De wijk heeft alles wat u maar nodig heeft. Zo vindt u er scholen, een winkelcentrum, wijkcentrum, gezondheidscentrum en diverse dienstverlenende bedrijven. De Randstadrail die u verbindt met het centrum, de andere wijken en omliggende plaatsen zoals Den Haag of Rotterdam heeft een halte aan het einde van de straat. Via de verbindingsroute zit u in enkele minuten op de A12 in de richting van Den Haag of Utrecht. Aan de rand van de wijk vindt u kinderboerderij Weidemolen. 

De woning is geschikt voor een gezin of mensen die wonen en werken op een adres willen combineren. Eventueel kan van de bedrijfsruimte een aparte woonruimte gemaakt worden en op die manier dienstdoen als kangoeroewoning voor bijvoorbeeld

Status:Te koop
Prijs:€ 598.900,-
Prijssoort: Kosten koper
Postcode:2729 AB
Woonopp:227m²
Inhoud:870m³
Perceel:277m²
Bouwjaar:2002
Kamers:6
Slaapkamers:4
Verdiepingen:4
bezichtigen

Dave Koster
E: koster@makelaarsc…
T: 0793161666
Makelaarscentrum Zoetermeer
Koraalrood 153
2718 SB Zoetermeer

Beter Bouwadvies

x

Nieuw in de verkoop

Blauwververstraat  12 in Horst aan de Maas

€ 439.000,-

Blauwververstraat 12 in Horst aan de Maas
bekijk woning
Kokkelhof 18 in Den Haag

€ 319.500,-

Kokkelhof 18 in Den Haag
bekijk woning
Alikruiksingel  3 in Den Haag

€ 449.000,-

Alikruiksingel 3 in Den Haag
bekijk woning
Plataanhout  76 in Zoetermeer

€ 369.000,-

Plataanhout 76 in Zoetermeer
bekijk woning
Vrouw Avenweg  182 in Den Haag

€ 375.000,-

Vrouw Avenweg 182 in Den Haag
bekijk woning
Simon Carmiggelthof 228 in Den Haag

€ 339.500,-

Simon Carmiggelthof 228 in Den Haag
bekijk woning