van Swietenstraat 129 in Den Haag

Omschrijving

 Ruim wonen in een heerlijke buurt

 
Wanneer u op zoek bent naar een lekker ruim appartement in één van de gezelligste wijken van Den Haag, dan heeft u uw droomhuis gevonden. Dit tweelaagse appartement met vijf kamers is comfortabel en staat in de Van Swietenstraat 129a. Inderdaad in het Zeeheldenkwartier, een buurt boordevol authentieke winkeltjes, restaurants en cafés. Hier gaat u niet wonen, hier gaat u leven.   
 
Het statige pand behuist een ruim twee laags appartement. Bij de entree treft u een trap die leidt naar de hal van de tweede verdieping. Hier vindt u de gang die de badkamer met toilet ontsluit. Via deze gang komt u een zijkamer die als studeer,- of werkkamer kan dienen. Uiteraard geeft gang toegang tot de ruime woonkamer met keuken en suite. 
 
De woonkamer is voorzien van een houten vloer en is door zijn u-vorm makkelijk onder te verdelen in een zit,- en eetkamer. Ruime raampartijen en openslaande deuren naar het zonnige balkon zorgen voor een prettige lichtinval. Het balkon van zo’n vier vierkante meter heeft geen afdak en voelt daardoor lekker ruim aan. Met een gunstige ligging op het zuidoosten is dit bij uitstek de plek om na te tafelen of te genieten van een boek in de zon. Helaas moeten we daar nog even op wachten.   
Via de eetkamer komt u terecht in een knusse keuken en suite. De wit uitgevoerde en in een hoek opgestelde keuken is voorzien van twee spoelbakken, een koelkast, oven en gasfornuis. Het raam met uitzicht op de groene tuinen zorgt voor lekker veel licht in de keuken.
 
Via de trap in de gang bereikt u de zolderetage van het pand. Deze verdieping heeft behalve een ruime overloop met wasgelegenheid tevens twee slaapkamers. De zolderetage is verder van een fraaie laminaatvloer voorzien.  
 
Het Zeeheldenkwartier is een geliefde buurt met een rijke historie. In de omgeving vindt u naast supermarkten nog tal van bijzondere, trendy winkels en horecagelegenheden in één van de nabijgelegen winkelstraten. 
De uitvalswegen leiden naar de A12, A4 en A13. Haltes voor openbaar vervoer,  zoals bussen en trams vindt u op loopafstand. Verder heeft de wijk nog diverse groene pleinen die gelegenheid bieden om te ontspannen.
 
Status:Verkocht
Prijs:€ 270.000,-
Prijssoort: Kosten koper
Postcode:2518 sh
Woonopp:91m²
Inhoud:273m³
Bouwjaar:1900
Kamers:5
Slaapkamers:3
Verdiepingen:2
bezichtigen

Dave Koster
E: koster@makelaarsc…
T: 0793161666
Makelaarscentrum Zoetermeer
Koraalrood 153
2718 SB Zoetermeer

Beter Bouwadvies

x

Nieuw in de verkoop

Peursumstraat  71 in Zoetermeer

€ 369.000,-

Peursumstraat 71 in Zoetermeer
bekijk woning
Blauwververstraat  12 in Horst aan de Maas

€ 439.000,-

Blauwververstraat 12 in Horst aan de Maas
bekijk woning
Kokkelhof 18 in Den Haag

€ 319.500,-

Kokkelhof 18 in Den Haag
bekijk woning
Alikruiksingel  3 in Den Haag

€ 449.000,-

Alikruiksingel 3 in Den Haag
bekijk woning
Plataanhout  76 in Zoetermeer

€ 369.000,-

Plataanhout 76 in Zoetermeer
bekijk woning
Vrouw Avenweg  182 in Den Haag

€ 375.000,-

Vrouw Avenweg 182 in Den Haag
bekijk woning