Charlotte de Bourbonstraat 120 in Den Haag

Omschrijving

Het Haagse Bos als achtertuin

Centraal wonen met alle prettige voorzieningen van de stad maar ook de rust van een dorp? Het is de wens van veel mensen die op zoek zijn naar een (nieuwe) woning. Het stadsappartement aan de Charlotte de Bourbonstraat 120 voldoet in alle opzichte aan deze wens. Immers, de ruime woning bevindt zich op loopafstand van de Haagse binnenstad en het Haagse Bos dient praktisch als achtertuin.

Via een afgesloten entree vindt u via de trap uw weg naar de woning op de eerste etage. De entree is een centrale hal waar zich tevens de meterkast bevindt. De woonkamer is aan de voorzijde. Openslaande deuren  geven hier toegang naar de hoofdslaapkamer aan de achterzijde. Daarnaast biedt de woning nog een tweede slaapkamer aan de voorzijde van de woning.  Het ruime balkon dat dit appartement rijk is betreedt u via de woonkamer.  Een heerlijke plek om na een drukke werkdag te genieten van de middag,- en avondzon.

Dat deze woning zeer goed is onderhouden ziet u ook terug in de recentelijk vernieuwde keuken, badkamer en toiletruimte.  De keuken is modern afgewerkt en is voorzien van een vaatwasser en oven/magnetron combinatie.

Ook in de badkamer ziet u de moderne afwerking terug. Een heerlijke regendouche is achter de fraaie glazen scheidingwand opgesteld en een luxe badkamermeubel maakt de badkamer compleet. De los gesitueerde toiletruimte is eveneens netjes en modern afgewerkt.

Op de begane grond bevindt zich in de portiek tevens een ruime berging die in voldoende opbergruimte voorziet. Het appartement is voorzien van stadverwarming en heeft eeuwig durend erfpacht. Een actieve VVE zorgt ervoor dat de appartementencomplex zeer goed onderhouden is.

Uiteraard biedt de centrale ligging van het appartement voldoende aansluitingen op een diversiteit aan openbaar vervoer. Zo zijn het Centraal Station en station Laan van NOI op loopafstand. Beide bieden reismogelijkheden in de vorm van bussen, trams, treinen en de randstadrail. Daarnaast vindt u de uitvalsweg A12 op minder dan een halve minuut rijden, en fietst u in een kleine 30 minuten van uw voordeur naar het Scheveningen strand. En uw boodschappen? Die doet u uiteraard in de Theresiastraat, één van de gezelligste winkelstraat van Den Haag.

 

 

Status:Verkocht
Prijs:€ 175.000,-
Prijssoort: Kosten koper
Postcode:2595VN
Woonopp:71m²
Inhoud:195m³
Bouwjaar:1983
Kamers:3
Slaapkamers:2
Badkamers:1
Toiletten:1
Verdiepingen:1
bezichtigen

Dave Koster
E: koster@makelaarsc…
T: 0793161666
Makelaarscentrum Zoetermeer
Koraalrood 153
2718 SB Zoetermeer

Beter Bouwadvies

x

Nieuw in de verkoop

Peursumstraat  71 in Zoetermeer

€ 369.000,-

Peursumstraat 71 in Zoetermeer
bekijk woning
Blauwververstraat  12 in Horst aan de Maas

€ 439.000,-

Blauwververstraat 12 in Horst aan de Maas
bekijk woning
Kokkelhof 18 in Den Haag

€ 319.500,-

Kokkelhof 18 in Den Haag
bekijk woning
Alikruiksingel  3 in Den Haag

€ 449.000,-

Alikruiksingel 3 in Den Haag
bekijk woning
Plataanhout  76 in Zoetermeer

€ 369.000,-

Plataanhout 76 in Zoetermeer
bekijk woning
Vrouw Avenweg  182 in Den Haag

€ 375.000,-

Vrouw Avenweg 182 in Den Haag
bekijk woning