Plataanhout 76 in Zoetermeer

Omschrijving

Plataanhout 76 

Multifunctioneel woonplezier 

Multifunctioneel. Zo laat deze ruime vijfkamerwoning aan het lommerrijke Plataanhout zich misschien nog wel het best omschrijven. Immers, u kunt er wonen en werken aan huis uitstekend combineren. Ook is het perfect als u een ruimte verslindende hobby heeft. Maar bovenal is Plataanhout 76 een aantrekkelijk familiehuis. 

Het is natuurlijk al een rijkdom wanneer u hier uw auto op de eigen oprit parkeert. Vervolgens gaat u de woning binnen en komt u in de hal die de verschillende ruimtes op de begane grond ontsluit. Wat bij uw buren een garage is, is hier getransformeerd in een ruime masterbedroom. Deze kamer is eventueel ook als kantoor te gebruiken en heeft een eigen deur naar buiten toe. Aan de achterzijde bevindt zich de zonnige tuinkamer met aangrenzend een ruimte die nu als kantoor wordt gebruikt. Verder is hier nog een grote ruimte waar u de wasmachine en droger kan plaatsen. Overigens is hiervoor op de tweede verdieping nog een aansluiting in de berging waar zich ook de CV-ketel bevindt. Een badkamer met wastafel en douche maakt de begane grond meer dan compleet. 

De trap in de hal brengt u naar de woonetage. Hier vindt u een zeer ruime L-vormige living met aan de voorzijde uitzicht over het Plataanhout. Aan de achterzijde beschikt u over een ruim balkon. Via de wenteltrap kunt u ook de tuin in. De keuken is aan het oog onttrokken maar mag er wel degelijk zijn. De moderne in U-vorm opgestelde keuken is namelijk van alle gemakken voorzien. 

De tweede etage telt twee ruime slaapkamers een badkamer met ligbad, een separaat toilet en zoals gezegd de berging met de CV-installatie en aansluiting voor de wasmachine. Deze verdieping is perfect voor kinderen die zich hier heerlijk kunnen terugtrekken. Zeker opgroeiende pubers kunnen hun eigen etage zeker waarderen. 

Zowel de wenteltrap als de tuinkamer geven toegang tot de lekkere tuin op het westen. Dus laat de zomer maar komen. En nu we het toch over buiten hebben, de omgeving is natuurlijk geweldig. In 1992 is hier de Floriade gehouden en daar plukken de bewoners nog steeds de (groene)vruchten van. Zo loopt u de straat uit en staat u via het Floriadepark met veel kinderspeelgelegenheid binnen een paar minuten in het Balijbos. Daar vindt u natuurlijk ook de manege en de kinderboerderij. 

De kinderopvang ligt aan de overkant van het huis en ook zijn er verschillende basisscholen op loopafstand. Verder vindt u winkelvoorzieningen in het nabijgelegen Winkelcentrum Rokkeveen. En wilt u de stad uit dan bent u zo op de A12 of neemt u de trein of Randstadrail bij Station Zoetermeer. Maar zeg eens eerlijk? Waarom zou u dat nog willen als u eenmaal op het Plataanhout woont?

Status:Te koop
Prijs:€ 369.000,-
Prijssoort: Kosten koper
Postcode:2719 KK
Woonopp:150m²
Inhoud:495m³
Perceel:149m²
Bouwjaar:1996
Kamers:5
Slaapkamers:4
Badkamers:2
Toiletten:2
Verdiepingen:3
bezichtigen

Dave Koster
E: [email protected]
T: 0793161666
Makelaarscentrum Zoetermeer
Koraalrood 153
2718 SB Zoetermeer

Beter Bouwadvies

x

Nieuw in de verkoop

Peursumstraat  71 in Zoetermeer

€ 369.000,-

Peursumstraat 71 in Zoetermeer
bekijk woning
Blauwververstraat  12 in Horst aan de Maas

€ 439.000,-

Blauwververstraat 12 in Horst aan de Maas
bekijk woning
Kokkelhof 18 in Den Haag

€ 319.500,-

Kokkelhof 18 in Den Haag
bekijk woning
Alikruiksingel  3 in Den Haag

€ 449.000,-

Alikruiksingel 3 in Den Haag
bekijk woning
Plataanhout  76 in Zoetermeer

€ 369.000,-

Plataanhout 76 in Zoetermeer
bekijk woning
Vrouw Avenweg  182 in Den Haag

€ 375.000,-

Vrouw Avenweg 182 in Den Haag
bekijk woning