Peursumstraat 71 in Zoetermeer

Omschrijving

Luxe woonbeleving in groene omgeving 

Ruim, licht en gesitueerd in een mooie, groene en rustige omgeving: de perfecte basis voor u en uw (toekomstige) gezin. Dat typeert de woning aan Peursumstraat 71 in Zoetermeer. De moderne drive-in, de tuinkamer, de grote raampartijen en royale kamers brengen luxe elementen in de woonbeleving. Werkt u thuis of bent u ondernemer? De tuinkamer vormt een ideale werkplek en locatie om zakelijk bezoek te ontvangen. 
Het open karakter en de moderne uitstraling van de woning vormen een mooi contrast met de groene Wadi, waar de woning aan de voorzijde op uitkijkt. Het is een prachtige natuurstrook, waar u heerlijk kunt wandelen en waar de kinderen fijn kunnen spelen. Binnen leidt de ruime hal naar de tuinkamer, die mede door de prachtige lichtinval voor allerlei doeleinden in te zetten is. Een mooi kantoor aan huis, een verlengstuk van de tuin of een bijzondere slaaplocatie; aan u de keuze. 

Op de eerste verdieping vindt u de woonkamer met open keuken. Ook hier vertaalt buiten zich fraai naar binnen dankzij grote raampartijen die zorgen voor een weldaad aan invallend daglicht. Vanuit het zitgedeelte aan de voorzijde kijkt u uit op de Wadi. Het eetgedeelte aan de achterzijde is tuingericht. Van de keuken gaat het hart van iedere kok sneller kloppen. Het robuuste werkblad contrasteert mooi met de lichtgrijze, strakke kastjes en het inbouwelement met diverse apparaten. Terwijl u een heerlijke maaltijd bereidt aan het kook- en werkeiland, houdt u gemakkelijk contact met uw gezelschap aan tafel. 

De tweede etage biedt plaats aan drie royale slaapkamers, twee aan de achterzijde en een aan de voorzijde, en de heerlijk lichte badkamer. Deze is voorzien van een ligbad, een aparte douche, en een moderne wastafel. De badkamer is uitgevoerd in een neutrale kleurstelling met grote grijze vloertegels. 

Via de tuinkamer betreedt u zonnige tuin op het noordwesten. Diverse terrassen stellen u in staat om naar believen in de zon of de schaduw plaats te nemen. De robuuste houten overkapping geeft u de mogelijkheid om ook bij wat minder weer van de tuin te genieten. Deze veranda is ook de perfecte plek voor uw barbecue of buitenkeuken. De tuin is op fraaie wijze vormgegeven met een mooie balans tussen steen en groen. Het is de ideale combinatie tussen een ontspannen omgeving en een fijne plek voor kinderen om te spelen. 

De woning staat in de geliefde nieuwe wijk Oosterheem, waar groen en bebouwing elkaar mooi afwisselen. Op loopafstand vindt u het winkelcentrum met een divers aanbod aan winkels, scholen, kinderopvang en sportmogelijkheden. Het RandstadRailstation en diverse busverbindingen bevinden zich vlakbij, net als de snelweg A12. Groen vindt u overal om u heen: de Wadi voor de deur, het Heempark in de wijk en als u de wijk uitloopt of -fietst staat u direct in natuurgebied Bentwoud.

Status:Verkocht
Prijs:€ 369.000,-
Prijssoort: Kosten koper
Postcode:2729EL
Woonopp:151m²
Inhoud:460m³
Perceel:157m²
Bouwjaar:2003
Kamers:5
Slaapkamers:4
Badkamers:1
Toiletten:2
Verdiepingen:3
bezichtigen

Dave Koster
E: [email protected]
T: 0793161666
Makelaarscentrum Zoetermeer
Koraalrood 153
2718 SB Zoetermeer

Beter Bouwadvies

x

Nieuw in de verkoop

Peursumstraat  71 in Zoetermeer

€ 369.000,-

Peursumstraat 71 in Zoetermeer
bekijk woning
Blauwververstraat  12 in Horst aan de Maas

€ 439.000,-

Blauwververstraat 12 in Horst aan de Maas
bekijk woning
Kokkelhof 18 in Den Haag

€ 319.500,-

Kokkelhof 18 in Den Haag
bekijk woning
Alikruiksingel  3 in Den Haag

€ 449.000,-

Alikruiksingel 3 in Den Haag
bekijk woning
Plataanhout  76 in Zoetermeer

€ 369.000,-

Plataanhout 76 in Zoetermeer
bekijk woning
Vrouw Avenweg  182 in Den Haag

€ 375.000,-

Vrouw Avenweg 182 in Den Haag
bekijk woning